Intrebari frecvente

Pot plati ramburs?

Da, orice comanda plasata pe site-ul nostru se poate plati atat prin ramburs, cat si prin PayPal.

Cand se livreaza produsele?

In general, produsele se livreaza in 24-72 de ore in cazul comenzilor procesate in cursul saptamanii, pana la ora 15:00. Comenzile plasate in weekend se proceseaza in prima zi lucratoare a saptamanii. Pentru detalii legate de livrarea comenzii poti apela cu incredere la departamentul nostru de call center.

Ce fac in cazul in care coletul nu s-a livrat la timp?

In general, coletele pleaca din magazinul LINEA BODY CARE S.R.L. in cel mai scurt timp posibil. Pot aparea insa intarzieri din cauze exceptionale (conditii meteo extreme, de pilda), situatii in care vei fi anuntat din timp in legatura cu statusul comenzii tale. 

Aveti un specialist care poate oferi recomandari?

Produsele de pe site-ul nostru sunt prezentate exact cu mentionarile producatorului, iar informatiile pe care ti le putem oferi sunt strict informatiile pe care le primim de la producatori. Pentru tratarea unei afectiuni sau pentru recomandari in acest sens, te rugam sa consulti un specialist inainte de achizitionarea oricarui produs din oferta noastra. 

Pot ridica coletul de la magazin?

Coletele se pot ridica de la magazinul fizic aflat in Str. Traian Vuia ( Lotrului), nr. 1 Piata Ceair, Pitesti, Arges sau se pot livra prin intermediul serviciilor de curierat (Fan Courier sau Urgent Cargus, dupa preferinte), la adresa mentionata in comanda.

Exista posibilitatea de livrare in afara tarii? 

Da, avem implementat serviciul de livrare internationala, si iti putem livra produsele dorite in urmatoarele tari din Europa: Ungaria, Cehia, Bulgaria, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Italia, Franta, Danemarca, Irlanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie si Spania continentala. 

Moneda / Currency
lei Leu românesc
Euro
Cart
Your cart is currently empty.