Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiillor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. Linea Body Care S.R.L. îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1.Comerciantul – date de identificare si contact

Site-ul www.lineabodycare.eu denumit în continuare LINEABODYCARE, este operat si este proprietatea S.C. Linea Body Care S.R.L., înregistrată în Pitesti, cu sediul în str. Exercitiu blA7, sc.D, ap.2 și punct de lucru Str. Lotrului nr 1, jud. Arges, cod poştal 110418, înregistrată la Registrul Comerţului nr. J03/174/2008, CUI RO23131161, e-mail: lineabodycare@gmail.com, telefon: (+4) 0788906882. În cadrul acestor “Termeni și condiții” se va folosi denumirea LINEABODYCARE atât pentru site www. lineabodycare.eu cât si pentru SC Linea Body Care SRL. LINEABODYCARE garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul LINEABODYCARE şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei. Dreptul de a crea o legătură web – link – către LINEABODYCARE este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru . Linea Body Care S.R.L., numai după obţinerea în scris sau prin e-mail a acordului nostru.

2.Declinarea responsabilității

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. Linea Body Care S.R.L.nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) LINEABODYCARE da  importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Poate fi situatia in care informatiile prezentate sa fie diferite fata de cele ale produsului, aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

LINEABODYCARE  nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, LINEABODYCARE  își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (2 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei LINEABODYCARE  în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania LINEABODYCARE, dar nu și alte despăgubiri. LINEABODYCARE  condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei LINEABODYCARE  față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de LINEABODYCARE  de la acest client.

Reclamațiile pot fi transmise la adresa de email lineabodycare@gmail.com iar durata de răspuns în funcție de situația prezentată este de +/- 72 h lucrătoare. Vă recomandăm să citiți și informațiile din pagina de contact.

2.1.Greșeli de tipărire

LINEABODYCARE  nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

3.Stocuri afisate pe site

Stocul afișat pe site în dreptul fiecărui produs reprezintă informații corelate cu stocul fizic din punctul de lucru LINEABODYCARE. Prețul afișat pe site în dreptul fiecărui produs este valabil doar pentru comenzile efectuate online, prețul din punctul de lucru putând varia.

4.Plata produselor

Plata produselor comandate pe site-ul LINEABODYCARE  conform acestor “Termeni şi condiţii” se poate efectua prin card bancar,  ramburs (la primirea coletului) sau prin transfer bancar. Dovada plăţii prin transfer bancar trebuie trimisă către LINEABODYCARE  la adresa de e-mail lineabodycare@gmail.com. In cazul in care plata comenzii se face prin transfer bancar, livrarea produselor va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul LINEABODYCARE.

5.Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin curier oriunde în ţară. LINEABODYCARE  îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costurile de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia. În cazul în care există diferențe între lista cu produse livrate (imprimată pe verso AWB) și conținutul coletului, Clientul are obligația de a notifica LINEABODYCARE  și curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) în maximum 24 de ore de la recepția coletului telefonic sau prin e-mail catre adresa lineabodycare@gmail.com cu detaliile aferente (foto, explicatii etc). LINEABODYCARE  îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de LINEABODYCARE  care includ: greve, acte de terorism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti. În afară de cazul în care este agreat diferit de către LINEABODYCARE şi client, LINEABODYCARE  se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu produsele comandate de client în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care LINEABODYCARE  colaborează sau către reprezentantul clientului. LINEABODYCARE  va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor comandate de către client şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de LINEABODYCARE  faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de LINEABODYCARE  de la acest client.

6.Promoţii şi concursuri

LINEABODYCARE  stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi prin intermediul site-ului propriu, a paginii de Facebook sau a blog-ului LINEABODYCARE . De aceste promoţii beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament şi în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără o notificare prealabilă.

7.Returnare și garanție

Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile prezente în acest document!

Returnarea produselor farmaceutice comandate

Produsele farmaceutice NU se pot returna.

7.1.Cadrul legal, dreptul de retragere și exceptările prevăzute de lege

Conform Oug nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii consumatorul are dreptul* să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare (că vrea să returneze parțial sau total), fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

*Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: suplimente desigilate, produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, dus bucal, periute de dinti, rezerve de periute de dinti, produse de igiena intima, etc.).

7.2.Aplicabilitate

Dreptul de retur se aplică doar produselor parafarmaceutice (non-farma) comandate și plătite prin intermediul site-ului www.lineabodycare.eu. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor ce ridică de la sediul LINEABODYCARE produsele comandate și achitate.

•           Acest articol nu se aplica medicamentelor (RX) si vaccinurilor, ce se pot achizitiona doar din punctul de lucru.

•           Conditiile de retur se refera la achizitia online a produselor parafarmaceutice/non-farma. Medicamentele nu pot fi returnate!

•           Acest articol nu se aplica medicamentelor OTC, acestea nu se pot returna!

7.3.Diminuarea valorii bunurilor returnate conform OUG nr 34/2014 art. 14, alin. 3

Consumatorului i se oferă dreptul de a se retrage (dreptul de retur; excepție făcând cazurile prezentate mai sus la secțiunea CADRUL LEGAL) în cazul achizițiilor cu livrare la domiciliu sau în pachetomat, tocmai pentru că nu are posibilitatea de a vedea produsele înainte de încheierea contractului, din același motiv i se permite să testeze și să verifice produsele pe care le-a cumpărat în măsură în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al acestora.

Astfel, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al acestora, consumatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze la fel cum i s-ar permite într-un magazin fizic. În cazul produselor electronice, electrocasnice acestea pot fi probate prin pornirea și oprirea acestora și nu prin folosirea în scopul pentru care au fost produse. Așadar, în timpul perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul trebuia să manipuleze și să inspecteze produsele cu grija necesară.

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produsului care rezultă din manipularea necorespunzatoare a acestuia, alta decât cea necesară pentru determinarea naturii, calității și funcționarii produsului.

Acțiunile care duc la diminuarea valorii produsului returnat sunt următoarele:

•           folosirea aparatelor electronice și electrocasnice în orice alt mod decât testarea prin pornirea și oprirea aparatului;

•           ruperea sigiliilor și a etichetelor produsului;

•           ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale ale produsului;

•           zgârierea, murdărirea, pătarea, impregnarea cu substanțe externe;

•           desigilarea accesoriilor consumabile ale produsului;

•           desigilarea produselor de îngrijire personală, cosmetice, de curățenie, a produselor pentru copii și nou-născuți, sau a lenjeriei intime.

7.4.Garanția produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie de conformitate conform legii 449/2003.

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie (produsele de folosinta indelungata) veti primi certificat de garantie la livrarea produsului. Certificatul de garantie, imprimat pe hartie, va insoti produsul in momentul livrarii sau va fi generat pe orice alt suport durabil si poate fi trimis cumparatorului pe adresa de email.

Certificatul de garantie contine elementele de identificare a produsului, termenul de garanţie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garanţiei – intreţinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea si adresa vânzătorului şi ale unităţilor specializate de service care vor asigura reparatia produsului.

In cazul in care un produs pe care l-ati achizionat de la noi prezinta defectiuni in timpul garantiei comerciale va rugam sa ne informati despre aceasta situatie la adresa de email lineabodycare@gmail.com. In urma primirii informarii dumneavoastra noi va vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situatiei reclamate.

7.5.Returnarea produselor parafarmaceutice comandate

În afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să notifice în scris LINEABODYCARE  asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

LINEABODYCARE  are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate.

7.5.Retur

Înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, clientul informează LINEABODYCARE  cu privire la decizia sa de retur, completând formularul de retur  şi expediindu-l prin poştă sau e-mail. Clientul returnează produsele sau le înmânează unei persoane autorizate de către LINEABODYCARE  să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat LINEABODYCARE  decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. LINEABODYCARE  returnează clientului contravaloarea produselor primită drept plată din partea acestuia, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a clientului. Returnarea sumelor este condiţionată de recepţionarea produselor care au făcut obiectul vânzării. Suma înapoiată va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se scade taxa de livrare aferentă returului, în valoare de 30 lei. Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar în contul indicat de către client, specificat în format IBAN. Nu se fac plăţi în numerar. Clientul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Din cauza variatelor tipuri de dispozitive de afişare (ecran de laptop, telefon mobil, tabletă, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate apărea uşor diferit faţă de aspectul real. Odată cu plasarea comenzii, clientul consimte că aceste diferenţe sunt independente de voinţa LINEABODYCARE  şi nu constituie motiv de anulare a comenzii şi/sau returnare a produselor.

8.Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul LINEABODYCARE  este găzduit de serverele unei terţe firme. LINEABODYCARE  nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. LINEABODYCARE  nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului LINEABODYCARE. LINEABODYCARE  nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul LINEABODYCARE. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

9.Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletter-ul site-ului LINEABODYCARE  sunt gratuite şi voluntare şi implică acceptarea termenilor de utilizare de mai jos. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând clientul se poate dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic 365/2002 şi Hotărârea Guvernului nr. 1308/2002 referitor la comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională. Utilizarea newsletter-ului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în secţiunea următoare. LINEABODYCARE  deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document. Abonaţii newsletter-ului LINEABODYCARE  pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului LINEABODYCARE  mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, LINEABODYCARE  nu poate fi facută răspunzătoare sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi. LINEABODYCARE  îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă LINEABODYCARE  are orice motive să creadă că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

10.Politica de confidenţialitate

LINEABODYCARE  garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către S.C. LINEA BODY CARE  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către LINEABODYCARE  nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa lineabodycare@gmail.com sau prin poştă la adresa: S.C. Linea Body Care S.R.L, str. Exercitiu blA7, sc.D, ap.2, loc. Pitesti, jud. Arges, cod poştal 110418. LINEABODYCARE  se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul LINEABODYCARE  sunt transmise pe cale electronică, LINEABODYCARE  nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, LINEABODYCARE  va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune. Informaţiile furnizate către LINEABODYCARE  sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului LINEABODYCARE , abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. LINEABODYCARE  nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi, fără acordul explicit al acestora.

LINEABODYCARE  certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. Dreptul de a cere LINEABODYCARE  să confirme prelucrarea sau nu a datelor personale ale clientului, în mod gratuit;
  2. Dreptul de a cere LINEABODYCARE  să rectifice, actualizeze, blocheze sau şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  3. Dreptul de a cere LINEABODYCARE  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
  4. Dreptul de a cere LINEABODYCARE  să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date, la adresa lineabodycare@gmail.com, sau prin poştă la adresa: S.C. LINEABODYCARE, S.C. Linea Body Care S.R.L, str. Exercitiu blA7, sc.D, ap.2, loc. Pitesti, jud. Arges, cod poştal 110418. LINEABODYCARE  folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru. LINEABODYCARE  nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi a parolei sale. LINEABODYCARE  nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de LINEABODYCARE  în scopul precizat în prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor LINEABODYCARE, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către LINEABODYCARE  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul LINEABODYCARE  vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului LINEABODYCARE  şi vor pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

11.Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul LINEABODYCARE  foloseşte Google Analytics şi Google AdWords, servicii de analiză a traficului şi publicitate, deţinute de Google Inc. care implică cookie-uri. Categorii de cookie-uri folosite: de performanţă a site-ului, de analiză a vizitatorilor, de remarketing şi publicitate. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal şi nu identifică personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a vă putea oferi conţinut adaptat preferinţelor dvs. pe parcursul navigării pe Internet. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum funcţionează cookie-urile în relaţie cu publicitatea online, vă rugăm consultaţi site-ul www.youronlinechoices.com/ro/faqsintrebari-frecvente. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor sunt astfel criptate încât nu sunt accesibile persoanelor neautorizate. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalităţi ale www.lineabodycare.eu

12.Forţa majoră

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

13.Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe LINEABODYCARE  şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi. Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii” de utilizare a site-ului LINEABODYCARE, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

14.Contact

S.C. Linea Body Care SRL
Adresă sediu: Pitesti str. Exercitiu blA7, sc.D, ap.2, jud. Arges
Adresă punct de lucru: Str. Lotrului nr 1, Pitesti, jud. Arges

Tel.: 0788 906 882
E-mail: lineabodycare@gmail.com
Program: luni-vineri 9-17

Reg.Com: J03/174/2008

CUI: RO23131161

Stadiu: Iunie 2021

Moneda / Currency
lei Leu românesc
Euro
Cart
Your cart is currently empty.